Lansarea concursului de tinere talente In_Cluj_Art

Asociația Secretariatul Pactului regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială lansează Concursul de tinere talente „In_Cluj_Art”, organizat în cadrul proiectului „In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Concursul are caracter local și își propune descoperirea și promovarea creativității tinerilor, sprijinirea incluziunii sociale prin cultură, crearea unui spațiu și context propice pentru stimularea spiritului competitiv, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin dans, muzică și teatru.

Se pot înscrie tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 ani care au domiciliul sau frecventează o instituție de învățământ în Cluj-Napoca, își asumă regulamentul concursului și sunt amatori. Detalii în meniul „Concurs“.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/inclujart/public_html/wp-includes/functions.php on line 3720