Juriul concursului

Juriul concursului (deci și al etapei de preselecție) este alcătuit din 3 personalități ale vieţii muzicale și culturale clujene, specialiști din domeniul educației, culturii şi show biz-ul din România care vor evalua concurenții prin prisma expertizei proprii. Activitatea juriului va fi coordonată de un Preşedinte desemnat de organizatori.

Elena IVANCA

Este actriţă a Teatrului Naţional Cluj-Napoca din 2000 şi, profesor asociat la Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj şi Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj.

A jucat în spectacole regizate, printre alții, de Vlad Mugur, Mihai Măniuţiu, Gábor Tompa, Alexandru Dabija, Mona Chirilă, Radu Afrim, Eli Simon. A jucat în scurtmetrajele Usturoi, regia Lucian Alexandru (2012), Superman, Spiderman sau Batman, regia Tudor Giurgiu (2011), Cheful, regia Adrian Sitaru (2011), Gobel, regia Raluca David (2010), Feed-back, regia Sorin Misirianţu (2006), Soldatul, regia Tamas Buvary (2002, Ungaria). A obţinut Premiul „Lucia Mureşan” al Festivalului Internaţional ,,Lucian Blaga” (2013), Diploma de Excelenţă pentru activitatea deosebită în pregătirea elevilor olimpici (2010 şi 2009), Diploma de excelenţă pentru întreaga activitate depusă ca artist şi mai apoi ca profesor, pentru cariera remarcabilă şi premiile câștigate în numele artei în cadrul Premiilor Media (2008), Ordinul „Meritul Cultural” în gradul de Cavaler, categoria „Artele Spectacolului” (2004).

Premii:
– Premiul „Lucia Mureșan“ acordat de Festivalul Internațional „Lucian Blaga“ (2014);
– Premiul pentru întreaga activitate închinată artei acordat de Radio Cluj (mai 2008);
– Premiul de interpretare, pentru rolurile din spectacolul JERTFA, colaj de texte din dramaturgia lui Lucian Blaga, Festivalul Internaţional „Lucian Blaga“,  2007;
– Premiul II la Gala Tînărului Actor „Hop“, pentru rolul din one-woman show-ul DECLARAŢIE de Tudor Muşatescu (2000);
– Premiul de interpretare la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, secţiunea Spectacole pentru Studenţi (1998).

RUSZNYAK Alice Alexandra

Este multiplă campioană națională de dans sportiv în perioada 2008-2012.

Are o prestigioasă activitate sportivă de performanță, participând la stagiile de pregătire a Lotului Național de Dans Sportiv și stagii de pregătire internaționale în Italia și Germania.

De asemenea, medaliată cu aur la numeroase competiții internaționale – Secțiunea standard Federation World Dance Sport în perioada 2008-2013.

Finalistă la Campionatul European de Dans Sportiv –Secțiunea standard -Wels, Austria în 2011, semifinalistă în 2010 la același campionat în Polonia.

Semifinalistă la Campionatele Mondiale de Dans Sportiv – Secțiunea standard – Coreea de Sud, Letonia, Belgia.

Arpy Török

Arpy Török

Solist / Trupa Arpy & Zip Band

În 2012 a participat la concursul internațional “Fabrica de Staruri” transmis de TVR1, TVR2 și Prime TV din Republica Moldova, unde după unsprezece săptămâni a ajuns în finală.

În 2013 a participat la concursul de talente muzicale “Vocea României” sezonul 3. A reușit să treacă de mai multe etape în concurs și a fost, în acel sezon singurul clujean care a ajuns în etapa live-urilor.

După întoarcerea acasă de la acest concurs a înființat trupa Arpy & Zip Band. Vorbim despre o trupă de cover care s-a înființat în primăvara lui 2014 și a rămas neschimbată până în prezent. Acest lucru oferă acestui cover band, un sunet legat, închegat și acreditează astfel rețeta de succes. Trupa reunește instrumentiști, oameni de muzică cu experiență în domeniu, fiecare aducând plus valoare acestui cover band.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/inclujart/public_html/wp-includes/functions.php on line 3720